Matematik

Arealet af trekant

24. april 2013 af nunu21 (Slettet) - Niveau: C-niveau

en vilkårlig ABC trekant, hvorvinklen C = 35,4*, a= 4 og b = 9

1. beregn arealet af ABC

2. Beregn siden c


Håber nogen af jer søde mennesker kan hjælpe mig! :')


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af mathon

 

                             T = (1/2) • a • b • sin(C)

 

                             c = (a2 + b2 - 2ab•cos(C))1/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2013 af CC12345 (Slettet)

1. Ved ikke
2. a2+b2=c2. (Pythagoras)

Skriv et svar til: Arealet af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.