Matematik

Højde af kegle??

24. april 2013 af Moerch95 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej. Jeg har brug for hjælp til en opgave, da jeg er en dør til matematik!

Opgave:
For en kegle gælder V=1/3*pi*r^2*h
Hvor V er rumfang, r er radius i grundfladen og h er højden.
Hvor høj er en kegle med radius 4cm og rumfanget 150 cm^3 ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af mathon

 

                                     h = (3 • V) / (π • r2)

                                     h = (3 • (150 cm3)) / (π • (4 cm)2)


Skriv et svar til: Højde af kegle??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.