Matematik

funktion

25. april 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

jeg har nogle problemer med den her opgave.

Sammenhængen mellem længden af et pendul og pendulets svingningstid kan beskrives ved

T=2,0*x^0,50

Hvor x er længden (målt i meter), og T er svingningstiden (målt i sekunder).

a) Bestem pendulels svingningstid, når længden er 0,60 meter.

b) Hvor mange procent vokser svingningstiden, når pendulets længde øges med 75%?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af lvr34 (Slettet)

a) Indsæt x = 0,60, i T = 2,0 · x0,50 og beregn da T


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Hvorfor prøver du ikke selv? Regner du med at vi laver opgaverne for dig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2013 af lvr34 (Slettet)

b) Find den procentuelle stigning for T(1,75x) - T(x) / T(x)


Svar #4
26. april 2013 af Aaby17 (Slettet)

Jeg er ikke lige med på opgave b??

Hvad mener du med T(1,75x) - T(x) / T(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2013 af Sapfort (Slettet)

( T(1,75x)  -  T(x) )  / T(x) skulle det havde været.


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.