Tysk

Einfach so nr. 80 øvelse 3

28. april 2013 af lunalin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan se, at mit tysk er rigtigt? :-)

1. Das ist mich ↔ Det er mig
2. Das ist ihn ↔ Det var ham
3. Das waren sie ↔ Det var dem
4. Wer seid ihr? ↔ Hvem er I?
5. Das Telefon klingelte ↔ Telefonen ringede (glose: ringe=klingeln)
6. War es sie? ↔ Var det hende?
7. Oder war es ihn? ↔ Eller var det ham?
8. Wer klopft? ↔ Hvem banker?
9. Seid es ihr? ↔ Er det jer?
10. Ach, ist es dich, Michael? ↔ Nå, er det dig, Michael? (glose: nå=ach)
11. Ich wusste es gleich, dass es nicht ihr war ↔ Jeg vidste med det samme, at de tikke var hende (glose: med det samme=gleich)
12. Ich war sicher, dass es sie waren ↔ Jeg var sikker (på), at det var dem
13. Glaubt ihr, das es uns sind? ↔ Tror I, at det er os?
14. Klar, dass es nicht euch sind ↔ (Det er) klart, at de tikke er jer (glose: klar)
15. Kann es ihr sein? ↔ Kann det være hende?
16. Nein, es kann nicht ihr sein ↔ Nej, hende kann de tikke være


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af trunzze

Jeg mener at det skal være sådan her:

1. Ich bin es ↔ Det er mig
2. Er war es ↔ Det var ham
3. Sie waren es ↔ Det var dem
4. Wer seid ihr? ↔ Hvem er I?
5. Das Telefon klingelte ↔ Telefonen ringede (glose: ringe=klingeln)
6. War sie es? eller ist sie es gewesen Var det hende?
7. Oder war er es? eller "oder ist er es gewesen" ↔ Eller var det ham?
8. Wer klopft? ↔ Hvem banker?
9. Seid ihr es? ↔ Er det jer?
10. Ach, bist du es, Michael? ↔ Nå, er det dig, Michael? (glose: nå=ach)
11. Ich wusste gleich, dass sie es nicht war ↔ Jeg vidste med det samme, at de ikke var hende (glose: med det samme=gleich)

12. Ich war sicher, dass sie es waren ↔ Jeg var sikker (på), at det var dem
13. Glaubt ihr, das wir es sind? ↔ Tror I, at det er os?
14. Klar, dass es nicht euch seid↔ (Det er) klart, at de ikke er jer (glose: klar)
15. Kann sie es sein? ↔ Kann det være hende?
16. Nein, sie kan es nicht gewesen ↔ Nej, hende kann de tikke være


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2013 af peterlogbog (Slettet)

^^


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2013 af peterlogbog (Slettet)

1. Das bin ich ↔ Det er mig
2. Das war er  ↔ Det var ham
3. Das waren sie ↔ Det var dem
4. Wer seid ihr? ↔ Hvem er I?
5. Das Telefon klingelte ↔ Telefonen ringede (glose: ringe=klingeln)
6. War sie es/ ist sie es gewesen? ↔ Var det hende?
7. Oder war er es/ oder ist er es gewesen? ↔ Eller var det ham?
8. Wer klopft? ↔ Hvem banker?
9. Seid ihr es? ↔ Er det jer?
10. Ach, bist du es, Michael? ↔ Nå, er det dig, Michael? (glose: nå=ach)
11. Ich wusste gleich, dass sie es nicht war ↔ Jeg vidste med det samme, at de tikke var hende (glose: med det samme=gleich)
12. Ich war sicher, dass sie es waren ↔ Jeg var sikker (på), at det var dem
13. Glaubt ihr, das wir es sind? ↔ Tror I, at det er os?
14. Klar, dass ihr es nicht seid ↔ (Det er) klart, at de tikke er jer (glose: klar)
15. Kann sie es sein? ↔ Kann det være hende?
16. Nein, sie kann es nicht sein ↔ Nej, hende kann de tikke være


Svar #4
28. april 2013 af lunalin (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :-)

Kan godt se, hvordan man skulle have gjort nu


Skriv et svar til: Einfach so nr. 80 øvelse 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.