Matematik

afvigelse procentregning HJÆLP

28. april 2013 af aatgsue (Slettet) - Niveau: A-niveau

d) Bestem hvor mange procent din model afviger fra det faktiske.

 

det faktiske tal= 110000

mit tal= 122000

 

og ja jeg har forskellen som er 1200

men hvordan finder jeg s procenten afvigelsen er?

 

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn ((observeret - teoretisk)/teoretisk)·100%

Her er observeret -teoretisk = 122000 - 110000 = 12000 .


Svar #2
28. april 2013 af aatgsue (Slettet)

Jaaa sååå 10,9 % det lyder da okay

 

((122000 - 110000)/110000)*100= 10,909 %

 

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: afvigelse procentregning HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.