Matematik

Ligning

29. april 2013 af Ceerial (Slettet)

2800 = ((99,75-1,5*5)/(0,45+x))*17

Hvordan løser jeg denne ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang med (0,45+x), divider med 2800, og træk 0,45 fra på hver side.


Svar #2
29. april 2013 af Ceerial (Slettet)

Kan du ikke prøve og stille det op? 

Jeg forstår det ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Gang med 0,45+x på hver side:

2800·(0,45+x) = (99,75-1,5·5)·17 ,

divider med 2800 på hver side:

0,45 + x = (99,75-1,5·5)·17/2800 ,

træk 0,45 fra på hver side

x = (99,75-1,5·5)·17/2800 - 0,45


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.