Matematik

Trigonometri

01. maj 2013 af d0x (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg er lidt i tvivl om hvad forskellen på pythagoras sætning og cosinus-relationer skal være mht. anvendelse på trekanter ? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2013 af c_aastrup

Pythagoras gælder kun for retvinklede trekanter, cosinus-relationerne gælder for alle trekanter.


Svar #2
01. maj 2013 af d0x (Slettet)

ok mange tak :)!


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2013 af mathon

alle trekanter

                                                c2 = a2 + b2 - 2ab • cos(C)
specifikt for C = 90º
Pythagoras
                                                c2 = a2 + b2                                             da cos(90º) = 0
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Se frividen.dk

under geometri


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.