Matematik

Beregn regneforskriften og dm for fog og gof

02. maj 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn regneforskriften og dm for fog og gof?

f(x)=ln(x)
g(x)=3x-5


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2013 af lfdahl (Slettet)

fog(x) = f(g(x)) = ln(3x-5).  Dm(fοg) får du af betingelsen: Alle x, der opfylder: 3x - 5  > 0.

gof(x) = g(f(x)) = 3ln(x) - 5. Dm(gof) = R+


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Dm:  {x ∈ R : 3 x>5}
Vm:   R

Dm:  {x ∈ R+}
Vm:   R


Skriv et svar til: Beregn regneforskriften og dm for fog og gof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.