Matematik

Potens funktion

04. maj 2013 af Juliane27 (Slettet)

Hej. Jeg er ved at forberede eksamens spørgsmål, og er i tvivl om noget med potens vækst. Hvad vil dette sige: (1 + ry) = (1 + rx)a


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2013 af JG0005 (Slettet)

http://www.mikkelwessel.com/matc.pdf side 24


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Hvad er sammenhængen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2013 af mathon

 

          potensfunktion
                                             f(x) = y = b • xa

                                                       y2/y1 = (x2/x1)a

                                                      (1+ry) = (1+rx)a

                                                      (1+rx) = (1+ry)1/a

                                                


Skriv et svar til: Potens funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.