Fysik
Acceleration?
18. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
I et skråt kast kan jeg kan jeg så bruge -tyngdeacceleration, altså -9,82 m/s^2, i stedfunktionene s(t), som min acceleration, eller hvordan finder jeg den acceleration som bremser bolden?
på forhånd tak
på forhånd tak
Svar #3
21. oktober 2003 af Mads Hyttel (Slettet)
Given en udgangshastighed v(0) og en kastevinkel, alpha og at kastet foregår i x=0 og y=0, ser bevægelsesligningerne sådan ud
x(t)=(v(0)*cos(alpha))*t
y(t)=(v(0)*sin(alpha))*t-0.5*g't^2
x(t)=(v(0)*cos(alpha))*t
y(t)=(v(0)*sin(alpha))*t-0.5*g't^2
Skriv et svar til: Acceleration?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
