Matematik

Indsæt regnetegn mellem talene: 3 2 5 6 4 = 27

15. maj 2013 af Annamisa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen!

Jeg har fået en "tag med hjem" test og har et spørgsmål der driller. Jeg har fået udleveret en talrikke som ser sådan her ud:

3  2  5  6  4 = 27

Jeg skal sætte regnetegn imellem de forskellige ciffre så at ligehedstegnet passer, men jeg kan har prøvet mange forskellige rækkerfølger der ikke har virket. Kan I hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af PeterValberg

(3 + 2) · 5 + 6 - 4 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
15. maj 2013 af Annamisa (Slettet)

Mange tak! Jeg havde slet ikke tænkt på at bruge parenteser... jeg er faktisk ikke sikker på om jeg må bruge dem... er der nogle løsning hvis jeg ikke må?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2013 af PeterValberg

3 - 2 + 5 · 6 - 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
16. maj 2013 af Annamisa (Slettet)

Mange mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Indsæt regnetegn mellem talene: 3 2 5 6 4 = 27

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.