Matematik

Bestemme en vilkårlig trekants areal

15. maj 2013 af LiseAnders (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg kan ikke finde ud af at bestemme en vilkårlig trekants areal. Jeg kender vinkel C = 79, og sidelængde a =2,3 og b = 4,2.

Hvilken formel skal jeg bruge, og hvordan løser man det?:))


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af peter lind

½*a*b*sin(C)


Svar #2
15. maj 2013 af LiseAnders (Slettet)

Tusind tak!

Skriv et svar til: Bestemme en vilkårlig trekants areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.