Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

forskellen på brutto og netto

21. maj 2013 af FactFiction (Slettet)

Jeg er lidt i tvivl om forskellen på brutto og netto. Det er i forbindelse med bogføring...

Jeg håber, der er nogen, der kan komme med en klar og simpel forklaring, så jeg en gang for alle kan få det på plads. :-) 

 


Svar #1
21. maj 2013 af FactFiction (Slettet)

f.eks. forskellen på bruttomsætning og nettoomsætning? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2013 af christinacomaco (Slettet)

Nettoomsætningen er omsætningen inkl. moms og afgifter

brutto er uden


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2013 af emul0c

#2

Du mener omvendt? ;-)


#0

Netto kontra brutto betyder det du har tilbage efter eventuelle afgifter osv. 

F.eks. vil en bruttoløn være løn før skat, nettoløn = løn efter skat.

Bruttoomsætning = totale omsætning inklusive f.eks. afgifter
Nettoomsætning = den omsætning der er tilbage til selve virksomheden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2013 af christinacomaco (Slettet)

#3

Ja, selvfølgelig ;-) Det gik vidst lige hurtigt nok


Skriv et svar til: forskellen på brutto og netto

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.