Matematik

hvad fortæller tallet?

25. maj 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP. Kan I forklare mig, hvad jeg skal gøre med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2013 af mette48 (Slettet)

tallet (antallet af opgaver du har lagt ind lige efter hinanden på kort tid) fortæller mig at du ikke selv arbejder med stoffet.


Svar #2
25. maj 2013 af cecilied34 (Slettet)

Jeg sidder rent faktisk og løser eksamenssæt fordi at jeg skal op til eksamen. Jeg er igennem eksamenssæt nummer 5 nu, og så sidder jeg med nogle overskydende spørgsmål, som jeg ikke har kunn få til at gå op - jeg synes ikke at det er så mange ud af 5 eksamenssæt, så det er jeg ked af, at du siger


Svar #3
25. maj 2013 af cecilied34 (Slettet)

Jeg kunne forestille mig, at det havde noget med væksthastigheden at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2013 af hesch (Slettet)

Tallet angiver ændring i  udledningen af CO2 i 2022, målt i kg / person / år


Svar #5
25. maj 2013 af cecilied34 (Slettet)

kan du forklare mig hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2013 af hesch (Slettet)

#5:  t betegner antal år efter 1950.

t = 72 svarer derfor til årstallet 2022.

C(72) = antal kg CO2 udledt i 2022 pr person

C'(t) = d C(t) / dt = ændring i kg pr. person pr. tidsenhed.


Skriv et svar til: hvad fortæller tallet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.