LaTeX
Venstre justering af align??
17. oktober 2005 af
Patty (Slettet)
Jeg har følgende:
\\begin{align}
T &=2 \\cdot 205\\enhed{h}=\\facit{410\\enhed{h}} \
onumber \\\\
A &=\\facit{13\\enhed{J.D}} \
onumber \\\\
\\frac{a^3}{T^2} &=\\frac{(13\\enhed{J.D})^3}{(410\\enhed{h})^2}=0,01306960143\\frac{J.D^3}{h^2} \
onumber
\\end{align}
Jeg vil gerne have det venstre justeret, og det er kun denne der er tale om.
Hvordan gøres dette?
Og når vi er ved hvordan gøres det hvis det er alle jeg vil have venstre justeret
\\begin{align}
T &=2 \\cdot 205\\enhed{h}=\\facit{410\\enhed{h}} \
onumber \\\\
A &=\\facit{13\\enhed{J.D}} \
onumber \\\\
\\frac{a^3}{T^2} &=\\frac{(13\\enhed{J.D})^3}{(410\\enhed{h})^2}=0,01306960143\\frac{J.D^3}{h^2} \
onumber
\\end{align}
Jeg vil gerne have det venstre justeret, og det er kun denne der er tale om.
Hvordan gøres dette?
Og når vi er ved hvordan gøres det hvis det er alle jeg vil have venstre justeret
Svar #1
17. oktober 2005 af sigmund (Slettet)
For det første: I stedet for at skrive \
onumber på hver linje, så kan du sætte en * efter align.
For det andet: Jeg foretrækker at bruge \
otag, i stedet for \
onumber, da den gør det samme, men er hurtigere at skrive.
For det tredje: Smid fleqn ind som option når du loader dokumentclassen. Dvs. fx \\documentclass[fleqn]{article}, hvilket vil venstrejustere al fremhævet matematik (da jeg formoder at det er dette, du ønsker).
onumber på hver linje, så kan du sætte en * efter align.
For det andet: Jeg foretrækker at bruge \
otag, i stedet for \
onumber, da den gør det samme, men er hurtigere at skrive.
For det tredje: Smid fleqn ind som option når du loader dokumentclassen. Dvs. fx \\documentclass[fleqn]{article}, hvilket vil venstrejustere al fremhævet matematik (da jeg formoder at det er dette, du ønsker).
Skriv et svar til: Venstre justering af align??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
