Matematik

reducere

30. maj 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

er det rigtigt a7·a-2/a4 = a7+(-2) --> a5 --> a5/a4 = a1


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, hvis du med den underlige pil mener en brøkstreg / . "a1" skrives normalt bare "a" .


Svar #2
30. maj 2013 af Kaan* (Slettet)

Ja det gør

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2013 af mette48 (Slettet)

dit fasit er rigtigt, men din skrivemåde er ikke rigtig. Du må se at få lært standarderne for hvordan det skal skrives

a7·a-2/a4  =  a(7-2)/a4 = a5/a4 = a(5-4) = a1 =a


Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.