Matematik
Ligning ..
19. oktober 2005 af
KatrineDS (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?
14,7=0.5*h*6 ?
14,7=0.5*h*6 ?
Svar #1
19. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)
14,7=0.5*h*6
Vi flytter lidt rundt:
14,7=0,5*6*h
og ganger:
14,7=3*h
Prøv selv derfra.
Vi flytter lidt rundt:
14,7=0,5*6*h
og ganger:
14,7=3*h
Prøv selv derfra.
Skriv et svar til: Ligning ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
