Matematik

Har jeg regnet rigtigt?

08. juni 2013 af elvis12 (Slettet)

a(a+3b)-ab = a^2+3ba^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Nej - prøv igen . . .

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2013 af woopss (Slettet)

Gange først a ind på hvert led i parentesen:

a*a

a*3b

derefter trækker du ab fra


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2013 af Euroman28

a(a+3b)-ab = a^2+3ab-ab = a^2 + 2ab = a(a+2b) 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Har jeg regnet rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.