Matematik

Areal af trekant

15. juni 2013 af 132kurder (Slettet)
Hvilke formler bruges til arealberegning af trekanter i planen og i rummet ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2013 af peter lind

Areal = ½*højde^grundlinje, Areal = ½*produktet af 2 sider*sinus af mellemliggende vinkel. Areal ½ gange den numeriske værdi determinanten af 2 vektorer der udspænder den, Areal = ½|AB×AC|


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2013 af Lestrange (Slettet)

#1

 

Komplettion.


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.