Matematik
Ligning
23. oktober 2005 af
hali (Slettet)
Hej .. igen :S
Jeg har stadig problemer med at løse ligninger..
5(3x-2)+2(5x-3) = 7(4x-1)-3(5x-1)
= 15x-10+10x-6 = 28x-7-15x-3
Så går jeg i stå :s
Nogen der please ka hjælpe mig ..?
Jeg har stadig problemer med at løse ligninger..
5(3x-2)+2(5x-3) = 7(4x-1)-3(5x-1)
= 15x-10+10x-6 = 28x-7-15x-3
Så går jeg i stå :s
Nogen der please ka hjælpe mig ..?
Svar #1
23. oktober 2005 af 2835 (Slettet)
15x-10+10x-6 = 28x-7-15x-3
så lægger og trækker du da bare til og fra på begge sider...
Start med at forkorte
<=>
25x-16=13x-10
<=>
12x-6=0
x=0,5
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
så lægger og trækker du da bare til og fra på begge sider...
Start med at forkorte
<=>
25x-16=13x-10
<=>
12x-6=0
x=0,5
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #3
23. oktober 2005 af hali (Slettet)
okay.. tusind tak .. det hjalp vildt meget.. nnu ka jeg endelig komme videre :)
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
