Matematik

Trigonometri

25. juni 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

- Redegør for, hvilke metoder man kan bruge til at beregne sider og vinkler i retvinklede trekanter.
- Bevis mindst en af metoderne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juni 2013 af NejTilSvampe

pythagoras, sinus, cosinus og tangens er hovede emnerne du bør slå op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. juni 2013 af peter lind

sinusrelationerne

cosinusrelationern

summen af vinklerne i en trekant


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Pythagoras sammen med udtrykkene for sinus og cosinus til de spidse vinkler i den retvinklede trekant:

a2 + b2 = c2 ,

sin(A) = cos(B) = a/c , 

cos(A) = sin(B) = b/c

A + B = C = 90º


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.