Matematik

Hjælp til omregn

28. juni 2013 af sara0 (Slettet)

Hej er der nogle som  kan hjælpe mig med det her udregningen  ( 90/ 5,5 x 100 = 1636,3636 litter) hvad er det så i dl?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juni 2013 af PeterValberg

der "går" 10 dl på én liter

altså

1 liter = 10 dl

herfra må du klare resten selv

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. juni 2013 af sara0 (Slettet)

Okay er det ikke 16,36 dl så?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. juni 2013 af PeterValberg

Hvordan er du kommet frem til det ?

1636,36.. liter svarer til 16363,6.. dl (du skal multiplicere med 10)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. juni 2013 af Krabasken (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. juni 2013 af 123434 (Slettet)

(9dl/5,5)*100=163, 64 dl


Svar #6
29. juni 2013 af sara0 (Slettet)

Mange Taak:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juli 2013 af mette48 (Slettet)

#5

Hvorfor blander du nu et helt andet regnestykke ind i billedet?

( 90/ 5,5 x 100 = 1636,3636 litter)

1636,3636 l = 1636,3636*10 dl = 16363,636 dl hvilket #3 også har fået.


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. juli 2013 af 123434 (Slettet)

5# Rettelse:(900dl/5,5)*100


Skriv et svar til: Hjælp til omregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.