Matematik

f(x)=A*sin(b*x+c)+d hvilke tegn kan A,b,c,d ellers have? og hvad kan man bruge funktionen til.

08. august 2013 af Metteaugustin (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)=A*sin(b*x+c)+d     hvilke tegn kan A,b,c,d ellers have? "har nogen en overskuelig liste, eller kan huske det i hovedet" og hvad kan man bruge funktionen til sådan grundlæggende?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. august 2013 af LubDub (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. august 2013 af peter lind

I matematikken kan du tillade dig at bruge hvilken tegn du har lyst til. I nogle tilfælde for eks. i fysikken bruger man ofte standart symboler. Du er ikke tvungen til at bruge dem; men det bliver mere læseligt, hvis du gør det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. august 2013 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:Asin(bx+c)+d.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. august 2013 af mathon

rettelse af fejltastning i sidste linje

Vedhæftet fil:Asin(bx+c)+d.doc

Skriv et svar til: f(x)=A*sin(b*x+c)+d hvilke tegn kan A,b,c,d ellers have? og hvad kan man bruge funktionen til.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.