Matematik

8 talsystemet

18. august 2013 af iiiiiimoo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan ville jeg skrive 67 (8 talsystemet) i 10 talsystemet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2013 af mathon

           6•81 + 7 = 48 + 7 = 55

           67VIII = 55X


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2013 af mette48 (Slettet)

cidste ciffer er enere og næstsidste ciffer er ottere

7 enere og 6 ottere giver 7+6*8 = 55 i titalsystemet.


Skriv et svar til: 8 talsystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.