Matematik

Hjælp med Matematik Ligninger

18. august 2013 af Mrunknows (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen

Er der nogle som kan hjælpe mig med opgave 3-4-5 i det dokument jeg har uploaded

tak på forhånd

Vedhæftet fil: Hjemmeopgavesæt 9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2013 af mette48 (Slettet)

Der er i opgaven ikke oplyst hvad x står for. Mit gæt er at der drejer sig om svingningens udslag.

f(t) = 0,6 + 0,3sin(8t),
hvor tiden t måles i sekunder og x i meter.
Bestem den største og mindste værdi, x kan antage.
Angiv bevægelsens svingningstid.

største værdien for f(t) fås når sin(8t)=1 mindsteværdien når sin(8t)=-1

---------------------

opg 4 er opslag af sin-1 (arcsin) og cos-1 på lommeregneren

-----------------------------


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opg 5. Start med at løse de to ligninger

sin(x) = -0,12  og  sin(x) = 0,71  i intervallet [0;2π] . Benyt så enhedscirklen til at løse dobbeltuligheden

-0,12 ≤ sin(x) ≤ 0,71 i intervallet [0;2π] .


Skriv et svar til: Hjælp med Matematik Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.