Matematik

ligninger

21. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

-8 + 6 x (-5) =_____?  og 7 x (-3) + 4 = ____?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er vist ikke tale om ligninger, men om simple talregnestykker, idet symbolet "x" her skal forstås som et gangetegn. Prøv selv at regne stykkerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2013 af mathon

                …som er reduktioner og ikke ligninger.


Svar #3
21. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

ja sorry men hjælp lige !!


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Prøv nu lige først selv

-8 + 6·(-5) = -8 - 6·5 = _____


Svar #5
21. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

så det er -8 -30?? forstår ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, og det kan så regnes færdigt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2013 af 123434 (Slettet)

5# -8-30=-38


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.