Matematik

procent

22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

Undersøg og forklar, hvordan I kan trække 15 % af 200 fra 200, og skriv det som regneregel??? Hvordan???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2013 af mathon

                 200•1 - 200•0,15  =  200•(1 - 0,15) = 200•0,85 = 170


Svar #2
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

det du lige har skrevet er det en regneregel??


Svar #3
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

hvordan får du 0,85?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2013 af mathon

                           1,00 - 0,15 = 0,85


Svar #5
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

forstår ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Når man trækker 15% fra det hele (100%) har man 100% - 15% = 85% tilbage.


Svar #7
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

Altså man skal sige 200% - 15% = 185 % og det er det hele??


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Nej. Genlæs #6. Det hele svarer til 100%.


Svar #9
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

forstår ikke :( hjælp!


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.