Matematik

procent

22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

Beregn resultatet, når I har trukket : 10 % af 400 fra 400 = ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2013 af mathon

        

                                                  0,90 • 400 = 360


Svar #2
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

hvor for du 0,90 fra? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2013 af 123434 (Slettet)

2# 100%-10%=90%=0,9


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2013 af Krabasken (Slettet)

10 % af 400 er 10/100 * 400 = 10 * 4 = 40

40 fra 400 er 400 - 40 = 360

:-)


Svar #5
22. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taaak:)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.