Matematik

Trekanter

25. august 2013 af Matematik1996 (Slettet)

Nogle som kan hjælpe med den vedlagte fil? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af SuneChr

C = 180º - A - B

|BC| / sin A  =  |AB| / sin C

|BD|  beregnes ved cos-relationen.


Svar #2
25. august 2013 af Matematik1996 (Slettet)

Tusind tak! men hvilken cos - relation?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2013 af mathon

#2


             |BD|2 = |AB|2  + |AD|2 - 2 |AB| |AD| •cos(A)


Svar #4
26. august 2013 af Matematik1996 (Slettet)


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.