Matematik

Graf for funktion, bestem f(3) og løs ved hjælp...

26. august 2013 af thehe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået et opgave i min afleveringssættet som jeg bare slet ikke kan finde ud af..
Her kommer den;

Nedenfor ses grafen for funktionen f(x) 

http://imageshack.us/photo/my-images/841/18wd.png/

Bestem f(3) og løs ved hjælp af grafen ligningen f(x)=4

 

 

Jeg ville være såååå taknemlig hvis nogen kunne hjælpe mig!! Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: billedeafopgave3.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Aflæs funktionsværdien for det punkt på grafen, hvor x = 3.

Aflæs x-koordinaten for hvert af de punkter på grafen, hvor y = 4.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. august 2013 af LubDub (Slettet)

                        

 

for at finde f(3) skal du prøve at aflæse y-koordinaten til det sted på grafen for f, hvor x = 3.

for at løse f(x) = 4 skal du prøve at aflæse x-koordinaterne de steder på grafen, hvor y = 4.

 


Svar #3
26. august 2013 af thehe (Slettet)

Så lad mig høre om jeg forstod rigtigt;
f(3)=1 siden det er der cirka vi rammer stregen?

 f(x)=4 må så være i -7 og -1 ?? :D Eller skal jeg bare hoppe ud af ngoet højt? haha :D 
Mange tak for de svar som er kommet!


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt forstået. Man kan muligvis aflæse værdierne lidt mere nøjagtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2013 af LubDub (Slettet)

#3

det er helt korrekt!


Svar #6
26. august 2013 af thehe (Slettet)

Jeg bukker og takker! 
Fortsæt god aften (;


Skriv et svar til: Graf for funktion, bestem f(3) og løs ved hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.