Matematik

Den distripotive lov

27. august 2013 af pete9780 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej!

Jeg sidder her, og fatter simbelthen narder af mit matematik! Vi har om den distripotive lov! Og kan ikke lige finde ud af at reducere, og bare i det hele taget regne det!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2013 af LubDub (Slettet)

              den distributive lov siger,

              at  a·(b + c) = a·b + a·c

 

Prøv selv at udregne

               3 ·(a + 2b)


Svar #2
27. august 2013 af pete9780 (Slettet)

3a+6b??

Jeg fatter det bare ikke! Specielt ikke med -*-=+


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2013 af Krabasken (Slettet)

At minus gange minus giver plus er ikke noget, du behøver fatte

- det skal blot vides (læres udenad), at sådan er det altså  . . .

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2013 af LubDub (Slettet)

#2

ja, det er korrekt :)

         3 ·(a + 2b) = 3a + 6b


Svar #5
27. august 2013 af pete9780 (Slettet)

Hvad så med den?

40x2 + (3 + 5x) (3 - 5x) -3 (5x2 + 2)

80+9+15x-15x-7x-1????


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2013 af Krabasken (Slettet)

Mener du 40*2 eller 40x2 ?

Mener du 5*2 eller 5x2 +

Brug * eller • som gange tegn

x er et bogstav !

:-)


Svar #7
27. august 2013 af pete9780 (Slettet)

40x2

5x2

Jamen, det er med bogstaver


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. august 2013 af Krabasken (Slettet)

Ja - det skrev du i starten - men så svar lige på # 6

:-)


Svar #9
27. august 2013 af pete9780 (Slettet)

Jeg mener med iandentegn ved begge ;)


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. august 2013 af 123434 (Slettet)

9# 40x^2


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. august 2013 af Krabasken (Slettet)

Så skrives det x2

eller x^2

------------------------

40x2 + (3 + 5x) (3 - 5x) -3 (5x2 + 2) =

40 x2 + 9 -15x +15x -25x2 - 15x2 - 6 = ?

:-)

 


Svar #12
27. august 2013 af pete9780 (Slettet)

Forstår det ikke. Men så må jeg sige det til min lærer i morgen

 


Brugbart svar (0)

Svar #13
27. august 2013 af Krabasken (Slettet)

Fortæl, hvad det er, du ikke forstår  :-)


Skriv et svar til: Den distripotive lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.