Matematik

En simpel ligning

04. september 2013 af VeganAtheist (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen.

Nogen der kan hjælpe mig med disse to ligninger?

Jeg har forgæves forsøgt mig med dem. Jeg har ellers aldrig førhen haft problemer med ligninger, men jeg kan simpelthen ikke se mine fejl!

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

I 5) beregner man så x = 25,4 / 3,764 = 6,74814...

I 6) er der en fejl ved 2. linie, da -3,78x - 3,51x ikke er lig med 0,27x .
          I stedet fås, x = -28,626 / 7,29 = -3,926749...


Skriv et svar til: En simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.