Matematik

ligning

05. september 2013 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

 √x-4 =(√x+5) - 9

hvordan ophæver man så √x-4 ?

x-4=(√x+5)2-92

eller

x-4=((√x+5)-9)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2013 af mette48 (Slettet)

Skt lige nogle parenteser, så vi er sikker på hvor meget der er med inde i kvadratrodstegnene.

dit første forslag er ikke rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Mener du

√(x-4) = √(x+5) - 9      ?


Svar #3
05. september 2013 af jax1

nej anderss 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.