Matematik

Hjælp kære venner.

08. september 2013 af Niko83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

OpGAven :

                         -->       -->
Lad der om vektorerne  a    og b   når
-->                  -->  -->                         -->  -->      -->       -->
lbl  =3,,,,,,,,,,,,  a  * b   =2,,,,,,,,,,,, (3  * a   -b )  * ( a  - 2* b   ) =16

                                              ---->
Bestem længden af vektor      a

Med venlig hilsen

Nick


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af kieslich (Slettet)

udregn (3a - b)*(a - 2b) der vil optræde tre led |a|    a*b  og |b|               indsæt de givne oplysninger og find længden af a


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af SuneChr

# 1
De tre led, uden koefficienter, er   |a|2    a•b     |b|2 .
Opstil ligningen med de relevante koefficienter.


Skriv et svar til: Hjælp kære venner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.