Matematik

Procent...

11. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Godaften!

Et spørgsmål:

Hvor mange % er en stigning fra:

Fx. 20 til 25

Og

Hvor mange % er et fald fra:

Fx. 25 til 20

Jeg ved ikke hvad skal..

Nogen der kan hjælpe?

På forhånd, tak..


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2013 af 123434 (Slettet)

(25-20)/20=5/20=1/4=0,25=25%

(25-20)/25=5/25=1/5=20%


Svar #2
11. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

100000000 TAK! :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. september 2013 af mette48 (Slettet)

Fx. 20 til 25

(25-20)/20 *100%

Og

Hvor mange % er et fald fra:

Fx. 25 til 20

værdien der startes med (fra 25) skal stå under brøkstregen

(25-20)/25 *100%


Svar #4
11. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Ok!

Taaark


Skriv et svar til: Procent...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.