Matematik
Differentieres, er det rigtigt??
25. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg skal diff. følgende:
B = K Y / P
først mht. P. jeg har fået:
-KY/P^2
Så mht. Y:
K/P
Så skal jeg diff.
B = (1-K)Y/ P
Først mht. P_
-(1-K)Y/P^2
Så mht. Y:
(1-K)/P
Er det rigtigt..?
Tak!
B = K Y / P
først mht. P. jeg har fået:
-KY/P^2
Så mht. Y:
K/P
Så skal jeg diff.
B = (1-K)Y/ P
Først mht. P_
-(1-K)Y/P^2
Så mht. Y:
(1-K)/P
Er det rigtigt..?
Tak!
Svar #1
26. oktober 2003 af MarieBS (Slettet)
Har du ikke glemt et minustegn der hvor du differentierer det sidste ydtryk mht. Y? Ellers synes jeg det ser rigtigt ud.
Skriv et svar til: Differentieres, er det rigtigt??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
