Matematik

Ligning

12. september 2013 af Vaskemaskine (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

Er det nogle der ved hvad:

0,5 * X - 5 = 10 + X er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af Erik Morsing (Slettet)

du skal isolere x på den ene side af ligningen - brug reglerne, der står i din bog


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2013 af 123434 (Slettet)

0,5x-5=10+x

0,5x-5+5=10+x+5

0,5x=15+x

0,5x-x=15

-0,5x=15

0,5x=-15

x=-30


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.