Matematik

2 1/4 til decimaltal

12. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvordan omskriver jeg 2 1/4 til decimaltal? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af mathon

                     1/4 = 0,25

                     2 + 1/4 =  2 + 0,25

                     21/4 = 2,25


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

1/4=0,25

2+0,25=2,25


Svar #3
12. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

nååå... det var da meget logisk! mange tak skal i have :-)


Skriv et svar til: 2 1/4 til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.