Matematik

Ligning reducer

12. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Er 

y ( x + 2 ) - 2xy = y ( 2 - x )


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja.


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2013 af mathon

         y(x + 2) - 2xy = y(x+2-2x) = y(2 - x)       så JA


Svar #3
12. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Hvordan reducerer man denne

(3y/(x+1)) + (y/x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2013 af 123434 (Slettet)

y(4x+1)/ x(x+1)=

(4x+1)/(x+1)?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2013 af mette48 (Slettet)

#5

nej du kan ikke dividere med y i tælleren og x i nævneren. Man forkorter ved at dividere med samme tal i tæller og nævner.


Skriv et svar til: Ligning reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.