Matematik

Tal og algebra

12. september 2013 af Stef7255 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej. Jeg skal til en lille prøve imorgen i tal og algebra, men det er ikke lige min stærke side. Er der nogen, der er gode til at forklare, hvordan man laver sådan nogen opgaver?

Tak på forhånd.


Svar #1
12. september 2013 af Stef7255 (Slettet)

Altså i ligninger. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2013 af 123434 (Slettet)

2x+2=3x+1

2x+2-2=3x+1-2

2x=3x-1

2x-3x=-1

-x=-1

x=1


Skriv et svar til: Tal og algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.