Kemi

Reaktionshastighed

14. september 2013 af Miebendixh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, jeg sidder fast i min rapport under delen, hvor reaktionshastigheden skal udregnes vha. denne formel: v = - D[S2O32- ] / Dt

Følgende informationer har jeg fået:

(H+)=250 M     [S2O32- ]= 0,200 M     delta t i sek=18, 10 sek.  V([S2O32- ]= 200 mL

Skal jeg først beregne den aktuelle stofmængde af [S2O32- ] ved brug af denne formel:

n[S2O32- ]= c*V[S2O32- ] og derefter dividerer det med delta tid?


Svar #1
14. september 2013 af Miebendixh (Slettet)

V(H2O)= 10 mL og V(HCL)=20 mL


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2013 af mathon

Få forstår dit spørgsmål.

Dine oplysninger er ikke éntydige.
Hvad med ændringer i [S2O32-] i den dertil hørende tid?


Svar #3
15. september 2013 af Miebendixh (Slettet)

Jeg forstår heller ikke selv min opgave beskrivelse, som lyder således: Vi antager, at formindskelsen af S2O32 er den samme i alle forsøg. Den svarer til, at der netop er dannet så meget svovl, at man ikke kan se gennem opløsningen. I forsøgsvejledning, står der slet ikke noget om, at vi skulle måle ændringer i [S2O32-] i den dertil hørende tid.

Vi skulle kan måle den tid det tager for opløsningen at danne så meget svovl, at man ikke kan se gennem opløsningen. Jeg vedhæfter lige opgave beskrivelsen,så det er nemmere at forstå.


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.