Matematik

Ligning 6x=3

16. september 2013 af ClaraHerbøl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej! 

Jeg har fået en ligning som hedder 6x=3

Er der ikke en som vil forklare mig hvordan jeg skal regne den ud? (:

På forhånd tak !


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2013 af mathon

                              Divider med 6 på begge sider af lighedstegnet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2013 af PeterValberg

se eventuelt denne video [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
16. september 2013 af ClaraHerbøl (Slettet)

Tusind tak (:


Skriv et svar til: Ligning 6x=3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.