Matematik
beregn grænseværdi
30. oktober 2005 af
axell (Slettet)
lim((sqrt(x^2+5))/x) for x -> oo
divider alt med x
lim((sqrt(x+5/x))/1)
5/oo = 0
sqrt(oo+oo/1)= oo
divider alt med x
lim((sqrt(x+5/x))/1)
5/oo = 0
sqrt(oo+oo/1)= oo
Svar #1
30. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Nej. Udnyt at
sqrt(x²+5)/x = x*sqrt(1+5/x²)/x = sqrt(1+5/x²)
sqrt(x²+5)/x = x*sqrt(1+5/x²)/x = sqrt(1+5/x²)
Skriv et svar til: beregn grænseværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
