Matematik

Gennemsnit

18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Godaften!

Er dette rigtigt?

På et fodboldhold havde de 14 spillere følgende alder:

21 34 20 25 25 27 29 19 31 30 20 22 20 og 29

Hvad var holdets gennemsnitsalder? = 25

Hvor mange var ældre over gennemsnittet? = 6 

*Hvor mange % af spillerne var under 25 år? = 57%

På forhånd, tak.

***Har været i et tidligere indlæg - men fik desværre intet svar*** 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hold diskussionen til din oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1381447

Du må væbne dig med mere tålmodighed.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2013 af 123434 (Slettet)

Hvad var holdets gennemsnitsalder? = 25 ja

Følgende spillere er 34, 27, 29, 31 og 30 og 29. 6 spillere er over 25 år

Følgende spillere er 21, 20, 19, 20,22, 20. 6 spillere under 25 år. 6/14*100=42%


Svar #3
18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#1

Det ved jeg. Det er fordi, at det er en aflevering til i morgen.

#2

Man tæller altså ikke dem der er 25 med?


Skriv et svar til: Gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.