Fysik

E = P * T

18. september 2013 af jihudsif (Slettet)

Et tv hat et elektrisk effektforbrug på 110W. Tv'et antages at køre ca. 11 timer i døgnet.

Er det ikke så = 110 * 11t = 6600 J El. skal jeg omsætte det til sekunder i stedet for timer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af peter lind

Watt bruger enheden i sekunder så ja du skal omregne tiden til sekunder


Svar #2
18. september 2013 af jihudsif (Slettet)

Jep så det det giver = 39600  * 110 = 435600 J

og det skal så laves om til kWh = 435600/3600000 = 0,121 kWh.... Right?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, men så er det jo nemmere at regne i timer til at begynde med

E = 110W·11t = 1210 Wh = 1,21 kWh .

Dine mellemresultater er ikke korrekte.


Skriv et svar til: E = P * T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.