Matematik

Formler

19. september 2013 af Internationalt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan isolerer man d i formlen: a^(2)+bd=c^(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2013 af mathon

               a2 + bd = c2

               b•d = (c2 - a2)

               d = (c2 - a2) / b                 …bør ikke forekomme som spørgsmål på A-niveau


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.