Matematik

Reducer

22. september 2013 af SMS94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen er der nogen da kan hjælpe mig med at reducere dette udtryk. Tak på forhånd.

(8a^3*b*a^-3)/(2b)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregneregler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2013 af mette48 (Slettet)

Benyt

an.am=a(n+m)

a-n=1/an

an/am=a(n-m)


Svar #3
22. september 2013 af SMS94 (Slettet)

hvad er potensregneregl? 


Svar #4
22. september 2013 af SMS94 (Slettet)

Når okay tak, prøver lige :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

De kan findes ved at slå op i bogen, og nu fik du de vigtigste af dem i #2.


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.