Matematik
Fra kubik decimeter til kubik meter
31. oktober 2005 af
Mowsiii (Slettet)
Jeg skal omregne 3944,62 kubik decimeter til kubik meter nogen der kan hjælpe for kan sgu ikke lige huske det!
Svar #2
31. oktober 2005 af iB (Slettet)
Lidt uddybet:
1m = 10dm
1*1*1m = 10*10*10dm
1m^3 = 1000dm^3
1/1000m^3 = 1dm^3
ergo:
x dm^3 = x/1000m^3
1m = 10dm
1*1*1m = 10*10*10dm
1m^3 = 1000dm^3
1/1000m^3 = 1dm^3
ergo:
x dm^3 = x/1000m^3
Skriv et svar til: Fra kubik decimeter til kubik meter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
