Matematik

Vektor: bestem værdigerne s og t

29. september 2013 af Steffen22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er givet vektorerne

vektor_b=(-3;6) og vektor_a=(s;t). Om vektor_a oplyses at

vektor_a • vektor_b = 1  og  vektor_a • vektor_b^ = -4

bestem værdigerne s og t

i følge facit listen, er s=7/15 og t=2/5. men jeg kunne godt bruge lidt hjælp til hvordan man kommer frem til resultatet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
29. september 2013 af Steffen22 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Vektor: bestem værdigerne s og t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.