Matematik

integration

01. november 2005 af mettma (Slettet)
har brug for hjælp, men for at kunne hjælpe, skal man nok have bogen: "eksamens opgaver i matematik" fra højniveau i 3.g.
Det er opg. E3030, som jeg ikke er helt med på.

vi får givet: ved tidvægtet koncentration af et stof forstås:

Ctv = (1/T)* S (fra 0 til T) f(t) dt.
hvor f(t)=koncentrationen til tiden t, og T er perioden, der måles over.

Beregn den tidsvægtede koncentration af stoffet.

håber nogen kan hjælpe. på forhånd tak.

-Mettma

Svar #1
01. november 2005 af mettma (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2005 af E=m*c^2 (Slettet)

Hvad er det for en bog!

fordi jeg kan ikke finde den i den her bog!
"eksamensopgaver i matematik" matematisk linie 3-årigt forløb til A-niveau.

men det burde heller ikke tage langt tid at skrive den her i tråden.

Svar #3
01. november 2005 af mettma (Slettet)

har stort set skrevet hele opgaven, men det er en figur/graf der skal vises også...

Svar #4
01. november 2005 af mettma (Slettet)

kan forsøge at scanne den. 2 sec.

Svar #5
01. november 2005 af mettma (Slettet)

kan ikke desværre, min scanner virker ikke lige nu!

Svar #6
01. november 2005 af mettma (Slettet)

men vil stadig meget gerne have nogle foreslag til opgavens løsning, hvis nogen gider!?!? :)

Svar #7
02. november 2005 af mettma (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. november 2005 af E=m*c^2 (Slettet)

Hej!
Jeg vil virkelig hjælpe dig med denne opgave som du har problemer med men jeg kan virkelig ikke finde den i min bog!

Det er den bog som du mener:
Vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik matematisk linie 3-årigt forløb til A-niveau.

Og der er der ikke noget der heder E3030
jeg har prøvet at se på 3030 men det er noget med to linier.


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. november 2005 af E=m*c^2 (Slettet)

jeg forstår ikke det som du har skrevet i 1#

Brugbart svar (0)

Svar #10
05. november 2005 af E=m*c^2 (Slettet)

Hej mettma har du fundet ud af hvordan man laver opgaven fordi jeg vil gerne se den hvis du har lavet den.

Brugbart svar (0)

Svar #11
20. april 2006 af somom (Slettet)

E=m*c^2 jeg har også den samme problem som mattma, jeg ved simpelt hent ikke hvordan man skal løse opgaven. Det er den samme opgave med den står altså i bogen:
Vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik, matematisk linie 1-årigt forløb til A-niveau.

Brugbart svar (0)

Svar #12
20. april 2006 af fixer (Slettet)

At dømme udfra tidligere indlæg foreligger der en graf over stofkoncentrationen som funktion af tiden. Du skal blot udfra grafen identificere periodetiden T og bestemme arealet under grafen i een periode. Så følger den tidmidlede værdi ved at dividere arealet med T.

Brugbart svar (0)

Svar #13
20. april 2006 af somom (Slettet)

Hmm.. jeg er ikke helt med

Brugbart svar (0)

Svar #14
20. april 2006 af fixer (Slettet)

Forklar venligst _hvad_ du ikke er med på; jeg gider ikke gætte.

Brugbart svar (0)

Svar #15
20. april 2006 af somom (Slettet)

Hvordan skal man identificiere periodetiden bestemme arealet under grafen i en periode.

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. april 2006 af somom (Slettet)

Er der ikke nogen der kan hjælpe ?

Brugbart svar (0)

Svar #17
25. oktober 2006 af sellew (Slettet)

bump

Det er mat A etårig, ikke 3-årig.

Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.